29 Temmuz 2012 Pazar

Vans Ayakkabı Modelleri

Vans 2012 ayakkabı modelleri muhteşem! Türkiye pazarına daha yeni yeni açılan Vans muhteşem modelleriyle alıcıların gözlerini adeta büyülüyor. Vans almak için kesinlikle doğru zamandasınız. Vans Ayakkabı Modelleri size de hitap ediyor olabilir. Geç Kalmayın !

28 Temmuz 2012 Cumartesi

Vans Ayakkabılar Satın Al


Vans, kumaş tipli genç ayakkabılarının Güney Kaliforniya merkezli bir üretici ve imalatçısıdır . BMX ürünlerinde kullanılabilecek ayakkabıları, skateboarding, sörf gibi alanlarda, daha çok gençlere hitap eden ayakkabılar üretmektedir.

Başlangıçta Van Doren lastik şirketi olarak bilinen, Vans 16 Mart 1966'ta kuruldu. Paul Van Doren, Jim Van Doren (Erkek kardeşi), Serge D'Elia (Yatırımcı, Japonya tabanlı) tarafından Anaheim, Kaliforniya'da kuruldu. Bütün Vans ayakkabıları bir depoda üretildi. Yıllar sonra Temmuz 1995'da ABD'de Vans ayakkabılarının üretimi bitirildi. Vans, insanların ayakkabılarında farklı renk düzenlerini istediği zaman, kullanıcı taleplerini almaya başladı. Güney Kaliforniya sahilinde bir lastik üreticisi olan Van Dorren Rubber Company 1960'lı yılların ortalarında ilk kez Vans markası altında Skateboardcular ve Sörfçüler için ayakkabı modelleri üretmeye başladı. Vans çok kısa sürede ABD'nin tüm sahil kentlerinde çoğu kişi tarafından kullanılır hale geldi.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Blogger Templates